til topp

sjeleporten.no

OM MEG

KURS & VEILEDNING

KUNST

KONTAKT

BLOGGEN

Kurs & veiledning

Intuitiv maling

Jeg holder kurs i intuitiv maling. Her veileder jeg den enkelte i deres personlige reise og uttrykk. Alt som kommer opp blir bearbeidet og fulgt opp. Jeg bruker alltid meditasjon som innfallsport til hver oppgave. Som medium bruker vi akrylmaling. Det kreves ingen forkunnskaper.

Jeg foretrekker små grupper, da jeg bedre kan ta meg av den enkelte deltager.

Jeg setter opp kurs der det er interesse for det.  Ofte tar jeg i bruk skolelokaler for det har jeg god erfaring med, men dette kan den enkelte gruppe selv uttrykke ønsker om.

 

Er dere en liten vennegruppe som ønsker noen kvelder sammen, med noe som virkelig er interessant, så hvorfor ikke gjøre dette sammen med meg?

Det er bare å ta kontakt.

 

 

Drømmearbeid

Jeg setter opp kurs for drømmerarbeid når det er ønske for dette. Det er helt i orden å holde disse kursene i privat svære, da det ikke trengs så mye utstyr for dette arbeidet.

 

Jeg gir øvelser i intuitivt arbeid og symboltolkning, samt bearbeide drømmer som kursmedlemmer ønsker tolket. Alt arbeid med vår underbevissthet får god hjelp av meditasjon. Det er derfor en del av drømmearbeidet. Det trengs ingen forkunnskap i noe av dette for å delta. Ta bare med drømmen din og ønske om å forstå deg selv! Kanskje du kjenner flere som kunne tenke seg å «undersøke» drømmene sine sammen med deg og meg?

Ta kontakt.

 

 

Konsultasjon

Med min bakgrunn som pedagog og intuitiv arbeider, tar jeg imot klienter for veiledning og healing.

I samtale og med «energi-lesing» avsløres alltid hva den enkelte trenger å forløse eller konfrontere.

Alt som kreves er ett forsøk, så vil du vite om du har glede av prosessen med meg. Jeg har selv hatt glede av alle teknikker og metoder jeg bruker, og vet at vi har alle et stort ubrukt potensiale i oss.

Ta kontakt for en prat, så tar vi det derifra. Velkommen.

“Happiness cannot be traveled to, owned, earned, worn or consumed.

Happiness is the spiritual experience of living every minute with love,

 grace, and gratitude.”

Denis Waitley